A Pannónia ház

A Budapest XIII. kerületében, Újlipótvárosban, a Pannónia utcában, exkluzív környezetben épül a Pannónia Ház. A belvároshoz közeli elhelyezkedésnek köszönhetően a környéken a legmagasabb szintű szolgáltatások érhetők el, legyen szó akár vásárlásról, szórakozásról, kultúráról, oktatásról vagy egészségügyi intézményekről.

Páratlan helyen

A Pannónia Ház nem csak építészetileg, de elhelyezkedésében is exkluzivitást kínál. Újlipótváros szívéből kiindulva minden pár percre található: a RAM Colosseum, a Westend City Center, a Lehel csarnok, kávézók, nonstop boltok, szupermarketek, de még edukációs és gyereknevelési szempontból is fontos általános és középiskolák, illetve a nyugalmas és egyben romantikus rakpart és a folyton pezsgő élettel teli belváros is. Van még bármi másra szükség?

Kényelem és biztonság

Új lakásában korszerű hűtő-fűtő rendszer és gépészet biztosítja a kor elvárásainak megfelelő komfortot, a házon belüli közlekedést pedig három lépcsőház és dupla liftek szolgálják. A Pannónia Házban nyugalmát és biztonságát a nap 24 órájában működő biztonsági szolgálat és kamerarendszer őrzi.

A város szívében

A ház utca- és pinceszintjén teremgarázs várja autóját, biciklijét őrzött tárolóban teheti le, ha pedig tömegközlekedéssel indulna el, néhány perc sétával troli- és metrómegálló is elérhető, így ideális választás azok számára, akiknek egyaránt fontos a belváros közelsége és Újlipótváros páratlan varázsa, és az a kényelem és praktikum, amit csak egy modern tervezésű, újépítésű otthon kínálhat.

Remek kilátás

Az exkluzív, 8 emeletes épület nagy üvegfelületein keresztül csodálatos panoráma nyílik a budai hegyekre, a parkosított belső udvar nyugalmas zöld szigetet varázsol a lüktető nagyvárosba.

A kicsitől a nagyig

A közel 6 ezer négyzetméteres telken épülő Pannónia Házban 231 lakás kap helyet, melyekhez a házhoz tartozó teremgarázsban beállóhely választható. A napfényes, tágas, praktikus kialakítású lakások mérete 40 és 120 négyzetméter között lesz, így mindenki megtalálhatja az elvárásainak, igényeinek és élethelyzetének leginkább megfelelő otthont.

Biztos háttér

Az épület minőségét a mögötte álló nagymúltú hazai tulajdonú befeketőcsoport garantálja, mely többek között a szintén a XIII. kerületben álló Pozsonyi Házat is építette. A lakások beruházótól közvetlenül vásárolhatóak meg.

Elhelyezkedés

Műszaki leírás

Letöltés

A beruházó

A Korall-Invest 2006 Ingatlanfejlesztési és Ingatlanforgalmazási Kft. a nagymúltú BHG csoporthoz tartozó ingatlanfejlesztő cég, amely kizárólagos tevékenységként a Pannónia Ház beruházás előkészítését és lebonyolítását végzi.

A BHG-csoport jelentős referenciákkal bíró ingatlanfejlesztő és üzemeltető társaság, ismertebb fejlesztéseink közé tartozik

  • a Hattyúház (I. ker, Hattyú utca),
  • a McDonald’s Gyáli úti központja,
  • a BHG irodaházak a XI. kerület Hauszmann utcában,
  • ahogyan a cégcsoport portfoliójába tartoznak vidéki Penny Market, áruházak, logisztikai ingatlanok is.

A Beruházó cégadatai:

Korall-Invest 2006 Ingatlanfejlesztési és Ingatlanforgalmazási Korlátolt Felelősségű Társaság

képviseli:
Lovas Tamás ügyvezető
statisztikai szám:
13639204-6810-113-01
adószám:
13639204-2-41
cégjegyzékszám:
01-09-865657
székhely:
1016 Budapest, Lisznyai u. 15. III. em. 12.

A BHG-csoport egyik projektcége 2002-2005 évben a Gyermek- Ifjúsági és Sportminisztériummal összefogva valósította meg a mintegy 13 000 m2 alapterületű, az olimpiai mozgalom testületeinek is helyet adó Magyar Sport Háza beruházást.

Leányvállalatunk, a JászIngatlan Kft. 2011 decemberében adott át 77 lakásos társasházat Budapest XIII. kerületében, a Szent-István park közelében.

2012-ben került átadásra a Fehérvári úton épült FMHáz I. ütem, melynek II. – 118 lakást magába foglaló - üteme 2017. I. negyedévében indul. A megvalósult FMHáz I. ütem a megújult Fővárosi Művelődési Házat is magában foglalja. A jó elhelyezkedésű újbudai épület kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, a felsőbb szintek lakásaiból pedig csodálatos kilátás nyílik a környező budai hegyekre.
www.fmhaz.hu

2014 márciusában fejezett be a BHG-Municipal Kft. nevű leányvállalatunk Budapest XIII. kerületében egy 40 lakásos, egyedi cirkófűtéssel kialakított társasházat.

2015 augusztusában átadásra került a BHG-Jász Kft. nevű leányvállalatunk beruházásában Budapest XI. kerületében a Rahó Kert nevű fejlesztés, mely 3 épületben, nagy parkosított telken 88 lakást tartalmaz, mely a hazai piacon egyedi, mennyezet fűtés-hűtés rendszerrel épült meg.
www.rahokert.hu